Vi besiktigar ditt släp

När vi servat eller lagat ditt släp hjälper vi gärna till att få det besiktigat. Vi samarbetar med bra besiktningsföretag, med skickliga besiktningsmän. De vi främst anlitar är Carspect i Malmö och Ystad Bilbesiktning. Här vet vi att vi får en seriös genomgång av släpet, vilket gagnar både oss och dig. Att ditt släp är trafiksäkert är en förutsättning för vårt arbete.

 

“Nu har det att blivit enklare och trevligare att besiktiga bil eller släp. Vi på Carspect visar vad en modern och kundorienterad besiktning innebär. Det handlar till exempel om drop-in-tider, personligt bemötande, servicetänkande och att finnas där människor finns. Vi är övertygade om att det är så du vill ha det. Vi vill förändra branschen och vet att det finns stora möjligheter att lyckas med det.”

“YBB Ystad Bilbesiktning AB erbjuder kontrollbesiktning och registrering för alla fordon med totalvikt upp till 3500 kg samt Enskilt Godkännande, även för tunga fordon.
YBB är ett litet privat företag som är specialiserat på registreringsbesiktning och riktar sig främst mot entusiastfordon, men vi besiktigar även alla andra fordon med glädje.”